AKTUELNO

Nedostajaćeš nam, bila si najlepša osoba na svetu i prerano si otišla. Počivaj u miru moj lepi anđele...

"Moja prelepa princeza je preminula... Oduvek se mučila sa svojom težinom, celog života. Htela je da se uklopi... A istina je da je bila najlepša žena i moja druga polovina", napisao je Džejmi Bruster, dečko Morgan Ribeiro (20), koja je preminula u Beogradu nakon što joj je pozlilo u avionu po povratku sa operacije želuca u Londonu.

Džejmi je otputovao sa Morgan u Tursku početkom mesece, a 5. januara joj je bila zakazana operacija. Tri dana kasnije su im, kako je otkrio, rekli da je bezbedno da Morgan krene kući u London. Ukrcali su se na let u Istanbulu, ali je Morgan pozlilo.

Uprkos naporima kabinskog osoblja da Morgan olakšaju muke, njoj nije bilo bolje i na kraju je zatraženo hitno sletanje u Beograd, gde su brigu o njoj preuzeli naši lekari. Nažalost, ustanovljeno je da je tokom intervencije u Turskoj Morgan oštećeno tanko crevo. Morali su da joj odstrane više od 10 centimetara creva.

Morgan je imala zastoj srca 9. januara, nakon čega je uvedena u indukovanu komu, ali je posle četiri dana preminula.

Porodica sada pokušava da skupi novac, kako bi telo transportovala u Veliku Britaniju.

"Moramo da ostanemo jaki i da joj pružimo najbolji mogući ispraćaj koji možemo. Sve donacije će ići direktno za taj savršeni ispraćaj. Nedostajaćeš nam Morgan, bila si najlepša osoba na svetu i prerano si otišla. Počivaj u miru moj lepi anđele", stoji u apelu za pomoć porodici, koji je postavio Džejmi.

Autor: