AKTUELNO

Muškarac i žena, koji su nađeni mrtvi zajedno sa dve devojčice u kući u Velikoj Britaniji, umrli su od uboda nožem u vrat, saopštila je policija Norfolka.

Policajci su pronašli tela Bartolomeja Kuzinskog (45) i dve devojčice, za koje se veruje da su njegove ćerke, u petak ujutru nakon što su nasilno ušli u njihov dom, prenosi Sky news.

Telo 36-godišnje žene, za koju se kaže da je deo iste porodice, pronađeno je takođe u kući.

Policija Norfolka je rekla da svo četvoro imaju povrede i detektivi ne tragaju ni za jednom drugom osobom u vezi sa incidentom.

Potvrđeno je takođe kako su muškarac i žena imali povrede od uboda nožem u vrat. Obdukcija devojčica obaviće se naknadno.

Inače, policija nije izašla na teren odmah nego tek nakon što su videli kako je upućen hitan poziv s navedene adrese na koji niko nije reagovao.

Glavni inspektor Kris Burdžes, koji vodi istragu, rekao je da su nakon ovog razvoja događaja, zadovoljni jedino činjenicom da niko drugi nije bio uključen u incident.

"Ove najnovije informacije samo će povećati nemir i šok koji osećaju članovi lokalne zajednice i zato smo od samog početka odlučni da sprovedemo detaljnu i metodičnu istragu kako bismo u potpunosti shvatili kako se ovaj incident dogodio", rekao je inspektor.

Nina Krisan rekla je kako je njen sin poznavao jednu od ubijenih devojčica, Jasminu.

"Bila je veoma drago i ljupko dete. Ova tragedija je veliki šok za lokalno stanovništvo", rekla je ona.

Dodala je da je ovo stvarno bliska zajednica.

"I svi mi, čak i ako se ne poznajemo direktno, na neki način se poznajemo kroz decu ili kroz šetnju pasa", zaključila je.