AKTUELNO

Muškarac (50) iz grčkog grada Volosa uhapšen je zbog ubistva šuraka Albanca (33), prenose grčki mediji. Nakon vesti da je njegovu ćerku dugi niz godina silovao ujak Albanac (33) otac ga je ubio, a o ovom nesrećnom događaju se oglasila i njegova supruga i sestra žrtve.

Ona je prvi put dala izjavu za tamnošnje medije i rekla da je za slučaj zlostavljanja saznala tek “pre par dana”.

“Za ovaj događaj sam saznala pre 3, 4 dana. Nisam ništa znala. Ni ćerka mi nije rekla. Muž je saznao i nakon što ga je ubio pozvao me je i rekao mi: “Ubio sam tvog brata”, rekla je žena u šoku.

Podsećamo, 18-godišnja ćerka je nedavno priznala svom ocu za zlostavljanje koje je preživljavala godinama od strane ujaka. On ju je, kako se navodi, od njene devete godine primoravao da ima raznorazne odnose sa njim, snimao je i pretio da će ih objaviti ukoliko prestane to da radi.

Mediji oprenose da je otac, kada je od ćerke čuo užasne vesti rekao da će on sve da sredi. Žrtvin otac ima troje dece iz prvog braka, a sa drugom suprugom i sestrom nastradalog Albanca imao je jednu ćerku.

Kada je saznao šta je njegova ćerka preživela, otiša je do kuće, uzeo pušku karabin i zamolio ženu da pozove brata i slaže da je njen muž doživeo kvar na vozilu i da mu je potrena pomoć na putu. Odmah su se posvađali, a devojčicin otac je drškom od oružja udario Albanca u lice, a zatim pucao u njega.

Pedesetogodišnji muškarac se odmah predao policiji nakon počinjenog ubistva. Kada je policija došla na mesto nesreće, pronašli su telo sa povredama na licu i ranom od oružja na grudnom košu.