AKTUELNO

Astrolog i psiholog Ana Rakić kaže da je zanimljiva činjenica da je rat u Ukrajini počeo upravo na rođendan Vladimira Putina, predsednika Rusije, što astrološki gledano, može imati neku vrstu simbolike.

Kako kaže, od početka se vodi jedan te isti rat, i pobednika nema nikada.

- Zanimljiv je uticaj Plutona. Imamo munternu astrologiju i natalnu astrologiju... Astrologija ima grane, i treba posmatrati iz svih aspekata - objasnila je Rakić, pa se dotakla i Volodimira Zelenskog:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ima dobar horoskop, čovek je sa potenijalom, interesantan je bio publici, ali ono što takođe njegov horoskop otkriva je to da ništa nije slučajno. Veliki uticaj na njegove odluke ima njegova supruga. Svi se pitaju zašto je zaveden, naveden... - rekla je astrološkinja.

Ona se dotakla i navoda da će Zelenskog dočekati tragična sudbina, za šta je navela da nije isključena neka vrsta nesreće koja ga prati astrološki.

Putin ima sjajan horoskop, što se i dokazuje kroz sva dešavanja, dodala je potom.

Foto: TV Pink Printscreen

- On ima jake savete, konsultacije... O tome ne znamo javno. Ubeđena sam da kroz horoskop, da se kod njega stvari ne dešavaju slučajno. Imao je nekih kritičnih momenata, ali da, on je dobijao sugestije i prognoze - rekla je Rakić.

Rakić je navela da i Zelenski i Putin zasigurno imaju svoje astrologe.

Autor: