AKTUELNO

Jedna žena iz Latinske Amerike organizovala je navodnu sačekušu svom mužu i njegovoj ljubavnici, a snimak sukoba postao je viralan na društvenim mrežama.

Viralni snimak koji je izazvao veliku pažnju, a sudeći po komentarima ispod objave, u pitanju je prevara i ljubomorni ispad. Incident se dogodio u Latinskoj Americi, a žena, sudeći po snimku, organizovala sačekušu za svog muža i njegovu ljubavnicu.

Na snimku se vidi kako besna žena ulazi u prostor ograđen zidom, gde se nalazi preplašena ljubavnica sa kacigom u ruci. Žena je nasrnula na nju, udarila je po glavi, ali je u trenutku rastrojstva bila neodlučna koga će pre da napadne, te se odmah okrenula prema svom mužu i počela da ga udara i viče na njega.

Međutim, muž je mirno stajao i nije se branio dok ga je žena udarala. Umesto toga, stavio je kacigu na glavu i pokušavao da se odbrani od nasilja. Žena se zatim okrenula ka ljubavnici, ali je ova hrabro uzvratila napadajući je kacigom koju je držala u ruci.

U tom haosu, jedan muškarac po imenu Đovani, navodno je uskočio u sukob kako bi zaštitio ljubavnicu, dok je jedna od supruginih drugarica pokušala da spreči tuču.

Korisnici Tvitera su u lavini komentara navijali, te su pisali da žele da znaju epilog priče.