AKTUELNO

Dečak Tajlen Mosli (2) prijavljen je kao nestao u četvrtak nakon što je njegova majka, 20-godišnja Pašun Džefri, pronađena mrtva u svom stanu na Floridi. Policija je u petak saopštila kako je nesretna žena izbodena više puta. Nestali mališan pronađen je mrtav nakon što je njegovo telo uočeno u ustima - aligatora, prenosi Skaj njuz.

Dečakov otac Tomas Mosli (21), optužen je za dve tačke ubistva prvog stepena, rekao je šef policije Entoni Halovej.

Dete je, saznaje se od šefa policije, pronađeno u blizini parka Del Holms. Detektiv je upucao i ubio aligatora.

- Nismo hteli da ga pronađemo na ovaj način, ali sad barem donekle možemo toj porodici pružiti kakvu-takvu utehu - izjavio je šef policije.

Članovi porodice kažu kako su majku i njeno dete poslednji put videli u sredu, a u četvrtak su zamolili upravnika stana da proveri je li sve u redu jer nisu mogli da dođu do nje, saopštila je policija.

Džefri je u stanu živela samo oko mesec dana, rekla je njena porodica.

U potragu za dečakom bili su uključeni psi, dron i savezne i državne agencije za sprovođenje zakona. Uzrok dečakove smrti tek treba da se utvrdi veštačenjem.

Tomas Mosli optužen za ubistvo, prijavio se u bolnicu sa posekotinama na rukama i šakama. U petak još nije razgovarao sa detektivima i zatražio je advokata, saopšteno je iz policije. Sumnja se da je, nakon što je ubio partnerku, oteo dete koje je na kraju, nažalost, pronađeno mrtvo.

Autor: