AKTUELNO

Užasna katastrofa pogodila je Misisipi prošle sedmice, kada je tornado odneo najmanje 26 života i ostavio za sobom razorne posledice. Snimak dronom otkriva neverovatne razmere razaranja koje je ostavio ovaj smrtonosni tornado.

Guverner Misisipija Tejt Rivs, izjavio je da postoji velika opasnost od daljih ekstremnih vremenskih prilika, dok su stanovnici Misisipija ostali u strahu od novih oluja.

Oluja je u gradu Roling Forku, na zapadu Misisipija, izazvala haos, čupala drveće iz zemlje, prevrtala automobile i bacala ih na kuće. Lokalni stanovnici su se ujedinili u naporima da pomognu jedni drugima, dok su snage za hitne situacije pokušavale da reše situaciju i saniraju razaranja.

Guverner Rivs je naglasio da je srceparajuće videti gubitak i razaranje koje je tornado izazvao, ali je takođe rekao da je ponosan na svoje ljude i njihovu reakciju u ovom teškom trenutku.

Ipak, postoje značajni rizici da se ovakva katastrofa ponovi, a ljudi iz Misisipija se pripremaju za najgore. Snimak dronom otkriva razorne posledice ovog smrtonosnog tornada, ostavljajući bez teksta sve one koji su svedoci ovog strašnog događaja.