AKTUELNO

Sedamnaestogodišnja devojka priznala da nije sigurna u to da li je ostala trudna sa svojim ili sa maminim dečkom.

Sedamnestogodišnja devojka iz Velike Britanije suočava se sa velikim problemom jer nije sigurna sa kim je ostala u drugom stanju. Devojka je u svojoj intimnoj ispovesti za britanski "Sun" navela da je u vezi sa momkom (18) već godinu dana, ali da je nedavno imala odnose i sa maminim dečkom!

Kako kaže, sve se dogodilo iznenada.

- Moja mama i njen dečko su u vezi već osam godina. Nikad nije živeo sa nama, niti se ponašao kao otac, tako da nikad nisam bila bliska sa njim. Ipak, nedavno, shvatila sam da gajim osećanja prema njemu. On ima 33 godine i pre nekoliko meseci, kada sam slavila svoj 17. rođendan on se baš napio - započinje svoju ispovest neimenovana tinejdžerka.

Ona kaže da je te noći počeo da flertuje sa njom i da su "varnice" sevale i narednih dana.

- Jednog jutra je došao kod nas dok je mama bila na poslu. Znala sam da je došao da bi mene video. U jednom trenutku smo počeli da se ljubimo, i sve se događalo tako brzo... Na kraju smo završili u krevetu. Nisam brinula, jer koristim pilule za kontracepciju, ali, dogodilo se ono najgore - opisuje devojka svoj problem i dodaje da je nekoliko nedelja nakon toga saznala da je u drugom stanju.

- Ne znam ko je otac. Nisam spavala sa njim od tada, ali zaljubila sam se, volim ga. Volim i svog dečka. Ne smem ništa da kažem mami jer bi se razočarala. Strahujem! Ne znam koliko ću još izdržati - napisala je devojka tražeći savet od Drage Didri, koja joj je poručila da se dobro raspita koje su joj opcije oko prekida trudnoće.

- Ukoliko imaš redovan seks sa dečkom moguće je da je dete njegovo, ali samo DNK test nakon rođenja može to da potvrdi. Čak i da jeste njegova beba, zapitaj se da li ste vas dvoje tako mladi spremni da budete roditelji? - upitala je Didri.

#Majka

#Trudnoća

#Velika Britanija

#dečko

'