AKTUELNO

Privatni detektivk porodice Medlin Meken oglasio se nakon što je jedna devojka sa TikToka tvrdila da je upravo ona mala Medlin.

Džulija Vendel iz Poljske poistala je poznata na pomenutoj društvenoj mreži, nakon što je u nekoliko svojih videa rekla da sumnja da je ona nestala Medlin. Ona je rekla da je počela da sumnja kada je čula nešto jako čudno od svoje bake.

Iako ima 21 godinu, a Medlin ukoliko je živa 19, ona tvrdi da postoji šansa da su njene godine lažne.

Međutim, Francisko Marko, privatni detektiv kog je angažovala porodica Meken, konačno se oglasio povodom ovih tvrdnji.

"Nemam dovoljno informacija o ovom slučaju, međutim njena priča mi se ne uklapa u ceo slučaj. Mislim da to nije Medlin", rekao je on, prenosi Mirror.

Proteklih meseci više osoba na društvenim mrežama objavljivalo je postove u kojima tvrde da su oni Medlin.

Jedna od njih je i Džulija, koja je u jednom od videa upoteđivala fotografije nje i Medlin kada su bile skličnih godina.

Ona je takođe na Fejsbuku napisala da je razgovarala sa nekim od rođaka porodice Meken, kao i da će uskoro obaviti DNK test. U pomenutoj objavi ona je napisala da oj je navodni rođak rekao da postoji šansa da stupi u kontakt sa medlinim roditeljima.

Porodica Meken se i dalje ne oglašava ovim povodom.

Devojka kaže da joj je osuvek bilo sumnjivo zašto njena majka nije želela da joj pokaže fotografije kada je bila trudna, kao i fotografije kada je bila mala.

"Moj vaspitač mi je kada sam bila veoma mala rekao da sa ovom grupom nisam otpočetka, ali moji roditelji insistiraju da jesam. Nakon svega toga počela sam lično da istražujem, otkrila sma šta se desilo maloj Medlin Meken i počela sam da upoređujem koliko smo slične", kaže ona.

Iako je više puta pokušala da kontaktira vlasti, kaže da niko od njih nije želeo da je sasluša.

Vlasti su pre više od tri godine označile Bruknera kao glavnog osumnjičenog za nestanak i ubistvo devojčice, međutim i danas njemaju dovoljno dokaza da ga osude za ovaj zločin.

Autor: