AKTUELNO

Neimenovani muškarac nedavno je saznao da njegova supruga ima profil na OnlyFansu, popularnoj pornografskoj platformi. Njegov prijatelj, koji mu je zatekao suprugu tamo, obavestio ga je o tome, ali šokovima i razočaranju tu nije bio kraj.

Naime, nakon što je napravio lažni profil i proveo nedelju dana u dopisivanju sa njom, taj nesrećnik je shvatio da se njegova supruga viđa sa klijentima, odnosno da se bavi klasičnom prostitucijom.

Glavni junak ove priče tada ju je kontaktirao pod pseudonimom D Rok, dogovorio sastanak u hotelu i burno reagovao nakon što je supruga otvorila vrata obučena u donji veš.

– Šta radiš ovde? Ma šta to pričaš? Ne srećem se sa klijentima. Stani, sve mogu da objasnim. Došla sam ovde da plešem. Znaš, hipoteka… – pokušala je ova žena po imenu Katrina da se opravda kroz suze, ali muž nije pao na patetičnu priču kako je to radila u korist porodice.

Štaviše, na kraju joj je rekao da će sve njene stvari izbaciti iz kuće, a nije pokleknuo ni kada je počela da pominje decu.

"Znaš, posle svega ovoga, pitam se da li su ovo uopšte moja deca", rekao je izlazeći iz hotelske sobe.

Par je proveo četiri godine u braku.

Autor: