AKTUELNO

Podsetimo da se Slobodanki Kocić, rodom iz Niša, gubi svako trag juče u kasnim popodnevnim časovima.

Slobodanka Kocić, koja je nestala sinoć u Parizu u osamnaestom arondismanu, pronađena je živa i zdrava.

Naime, posle naše objave na ovom našem portalu i podele vesti u našoj grupi i stranici na Facebook-u, javila se jedna članica grupe Svi Srbi u Parizu koja je dala presudnu informaciju. Tanja je ostavila komentar u kome se daje precizna informacija gde se nestala Srpkinja nalazi.

Ova sjajna vest je još jedan dokaz koliku snagu poseduju udruženje i grupa "Svi Srbi u Parizu".

Ovo nije prvi put da se na ovakav način pronađu naši ljudi u Francuskoj preko našeg sajta, kada čak ni francuska policija nije bila u stanju da pomogne i pronađe nestale osobe.

Podsetimo da se Slobodanki Kocić, rodom iz Niša, gubi svako trag juče u kasnim popodnevnim časovima. Našu redakciju je sinoć kontaktirala porodica, a mi smo poslali apel svim našim ljudima, da prošire vest u nadi da se Slobodanka pronađe živa i zdrava. Njena porodica i prijatelji su je tražili cele noći u kvartu gde je nestala, pošto je prethodno samo sišla da kupi hleb.

Foto: Facebook.com

Nestanak je prijavljen policiji ali policija ništa nije mogla da uradi. Potraga je trajala i tokom ovog jutra sve do presudnog komentara, gde članica naše grupe na Facebook-u, Tanja, daje preciznu lokaciju gde se Slobodanka nalazi. A to je bolnica Delafontaine u mestu Saint Denis.

Slobodanka se nalazila tamo u hitnoj pomoći, a po prvim informacijama, Tanja radi tamo i posle naše objave, ona je prepoznala Slobodanku sa fotografije objavljene na našem portalu. Do ove važne informacije je veoma brzo došla porodica i dok pišemo ove redove, oni se trenutno nalaze u bolnici kako bi preuzeli Slobodanku.

Autor: