AKTUELNO

Društvene mreže preplavio je video koji prikazuje transformaciju beskućnika koji se duže vreme nije okupao. Prilično zapuštenog izgleda, neuredne kose i brade, čovek je pristao na ponudu Džošue Santijago, frizera koji je želeo da promeni njegov izgled.

Frizer je upoznao beskućnika na ulici i odlučio je da mu ponudi svoju uslugu kako bi se bolje osećao i izgledao lepše. Transformacija je zapanjila korisnike društvenih mreža i ako je suditi po komentarima, svi se slažu u jednom, a to je da sada izgleda 20 godina mlađe!

- Svako zaslužuje da se oseća dobro i zadovoljno sobom - napisao je frizer na svom TikTok profilu u snimku koji prikazuje beskućnika kako sedi na stolici.

Džošua je odlučio da mu sredi ogromnu bradu i kosu, a finalni rezultat je za svaku pohvalu! U drugom snimku pokazao je kako čovek izgleda bez brade i sa urednom frizurom. Ono što je zanimljivo, to je da je beskućnik sam birao šta želi, a frizer ističe da je njegovo pravilo da "mušterijama daje ono što su tražili".


Komentari su bili neminovni. "Čoveče, koliko je sad lep!", "Ja ne mogu da verujem da izgleda bukvalno 20 godina mlađe", "Kakvu razliku prave frizura i brada, to nije realno", "Svaka čast na gestu, ovo je prelepo", "Sada izgleda kao kul lik iz neke igrice", glasili su komentari.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE!

Autor: