AKTUELNO

Blamovi i neprijatne situacije se događaju svima, ali kada je glavni akter neka od poznatih ličnosti veća je verovatnoća da će još dugo, dugo imati podsetnik na svoj peh.

To je bio slučaj i sa gradonačelnikom Džordžtauna u Teksasum Dejlom Rosom, čiji maler ne prestaje da kruži društvenim mrežama ni gotovo 7 godina nakon što je nastao.


Naime, tokom sednice gradskog veća, Ros je prepustio reč koleginici iz opštine i uputio se u toalet. U žurbi je zaboravio da skine ili ugasi bubicu sa kravate i samo nekoliko sekundi nakon što je napustio salu, svi su počeli da se smeju.

Zvuci koji su dopirali sa zvučnika pokazali su šta je gradonačelnik tačno radio u toaletu. Međutim, neki zvuci su montirani, pa zvuče mnogo gore, a na snimku ispod se vidi i čuje realna situacija koja takođe nije bezazlena, kao i da ostali u sali nisu mogli da se uzdrže od smeha jer su se ipak čuli zvuci iz kupatila.


Većnica Rejčel Džonrou koja je govorila o temi otpornosti na antibiotike nije mogla da se suzdrži da se ne nasmeje, kad su se u pozadini začuli zvuci iz toaleta, a kako su kasnije zaključili i korisnici društvenih mreža, gde je snimak čitavog incidenta objavljen, građani su saznali i da njihov gradonačelnik - ne pere ruke posle upotrebe toaleta. Bilo da gledati orginalnu, bilo da gledate montiranu verziju.

Autor: