AKTUELNO

Dva muškarca bugarske nacionalnosti, starih 28 i 31 godinu, napala su Srbina (25) na stepeništu stambene zgrade u Beču, a tamošnja policija sumnja da im je namera bila da mu preotmu drogu.

ako prenose autrijski mediji, sumnja se da je mladić srpske nacionalnosti dilovao drogu u Beču. On se, kako se sumnja, u utorak oko 13.15 sati, sreo sa dvojicom državljana Bugarske u hodniku jedne zgrade.

- Navodno, Bugari su ga tada napali i pokušali su da mu otmu torbu punu narkotika. Kada je napadnut, Srbin je počeo da se brani - prenosi autrijski Hojte.

Tada je Srbin, kako navodi Hojte, izvadio nož i više puta ubo Bugarina (28), te mu je teško povredio gornji deo tela. Kada je policija došla, sva trojica su pobega.

Međutim, dvojicu "pljačkaša" droge policija je uhapsila ubrzo nakon incidenta, a zaplenjena je i torba puna droge.

Bugarin (28) dobio je hitnu medicinsku pomoć od profesionalne spasilačke službe i kasnije je prebačen u bolnicu sa povredama opasnim po život. Inspektori su uhapsili Srbina (25), osumljičenog dilera droge i ubrzo nakon toga u blizini njegovog stana zaplenili 180,2 grama heroina, 4,6 grama marihuane i 280 evra u gotovini.

Autor: