AKTUELNO

Sahrana kraljice Elizabete II nazvana je sahranom veka. Mnogi detalji sa ovog događaja su detaljno analizirani, pa tako i ponašanje i najmlađih članova kraljevske porodice.

Naime, na društvenim mrežama kruži snimak na kojem se može videti preslatki trenutak između Megan Markl i princeze Šarlot.

Kada je kraljevska porodica krenula da napušta Vestminstersku opatiju nakon sahrane, vidi se kako se Šarlot okrenula prema Megan koja joj se zauzvrat srdačno nasmejala.

Upravo je na 7-godišnjoj Šarlot i njenom dve godine starijem bratu, princu Džordžu, bila najveća pažnja tokom jučerašnje sahrane. Svoje najmlađe dete, 4-godišnjeg Luja, Kejt i Vilijam nisu poveli sa sobom.

Foto: Tanjug AP/Gareth Cattermole

Desila se još jedna interesantna situacija, a glavnu ulogu opet ima mala Šarlot. U kratkom videu može se videti da princeza Šarlot upućuje starijeg brata na kraljevska pravila ponašanja.

"Treba da se nakloniš", delovalo je da je princeza Šarlot (7) rekla princu Džordžu (9) dok su čekali da prođe kovčeg kraljice Elizabete II.

View this profile on Instagram

People Magazine (@people) • Instagram photos and videos

Princeza je prisustvovala sahrani zajedno s njenim starijim bratom Džordžom. Po dolasku su se sa majkom Kejt Midleton (40) pridružili svom ocu, princu Vilijamu (40), pa su deca do oltara Vesmisterske opatije išla iza svojih roditelja.

Šarlot su u jednom trenutku obuzele emocije i nije mogla da suzdrži suze pa je majka tešila.

Mala princeza je nosila crnu haljinu i dijamantski broš u obliku potkovice. Taj broš je navodno bio poklon od kraljice, jer je Šarlot s njom delila ljubav prema konjima.

#Elizabeta II

#Megan Markl | Meghan Markle

#Sahrana