AKTUELNO

Princeza Šarlot pojavila se na sahrani kraljice Elizabete prvi put noseći mali crni šešir na glavi. Svi su budno pratili svaki njen korak, a oni koji je poznaju kažu da neverovatno liči na pokojnu kraljicu

Na kraljičinu sahranu u povorci pored princa Vilijama i Kejt Midlton, stajalo je njihovo dvoje starije dece, princ Džordž(9) i princeza Šarlot (7), dok je princ Luis (4) ostao kod kuće sa dadiljom.

Najveću pažnju privuka je mala Šarlot koja je po mnogima slika i prilika upravo kraljice Elizabete. Od momenta od kada se rodila, pa do danas ljudi ne mogu da zamisle kako je moguće da dete toliko liči na pokojnu prabaku?!

Sama Kejt je rekla da je Šarlot "glavna" u njihovoj kući.

Šta znamo o princezi Šarlot?

Šarlot je četvrta u redu za tron odmah iza oca Vilijama, a potom i brata Džordža.

Kejt i ostali ukućani Šarlot zovu "Loti", a Vilijam joj tepa: "Mignonette", što u prevodu sa francuskog znači "slatka."

Šarlot obožava gimnastiku, a Kejt je novinarima otkrila da ona svakodnevno pravi kolut napred i nazad, stoj na rukama i td.


Šarlot obožava životinje, a kao i njenoj pokojnoj prabaki, Šarloti su omiljeni psi. Princeza je i strastveni jahač, a počela je da jaše konje kada je imala samo 17 meseci.

Kejt i Vilijam su novinarima otkrili da Šarlot obožava da se šali. Često voli da kaže kako ima 16 godina i da će raditi što joj je volja.

Šarlot zna da govori i španski jezik i to zahvaljujući svojoj dadilji.

Autor: