AKTUELNO

Deda petogodišnje devojčice udario je verenika svoje ćerke nakon što je otkrio da je zlostavljao njegovu unuku, rekla je policija u Pensilvaniji.

Deda je prolazio pored spavaće sobe svoje unuke 24. avgusta i video kako sedi u krilu Arona Kunagina (22), što je smatrao čudnim.

Međutim, u početku nije pomislio da se radi o nečemu ozbiljnijem, navodi se u sudskim dokumentima.

Međutim, kada je primetio da je u njenoj sobi previše tiho, vratio se nazad i zatekao Kunagina u uglu sobe između kreveta i kreveca, sa spuštenim pantalonama. I devojčica je bila bez pantalona, navodi se u sudskim dokumentima.

Deda je tada odlučio da reaguje i udario je verenika svoje ćerke, pre nego što je pozvao policiju, koja je ubrzo stigla i uhapsila napadača.

Incident je probudio i majku devojčice, kojoj je verenik rekao da je imao "zamračenje" i da mu je žao zbog svega, prenosi New York Post.

On je u početku navodno rekao policiji da su mu pantalone slučajno pale kada je ustao, ali je kasnije priznao da ih je skinuo.

- Samo mi je prolazilo kroz glavu da li treba to zaista da uradim ili ne - rekao je on vlastima, a devojčica je navodno rekla da su se slični incidenti dogodili pet puta ranije, što je Kunagin negirao.

Kunagin je između ostalog optužen i za silovanje deteta i napad.

Nalazi se u pritvoru nakon što nije uspeo da plati kauciju od 150.000 dolara. Saslušanje je zakazano za 7. septembar.