AKTUELNO

Lekari su mislili da je pokušala da se ubije, a ona se ničega ne seća.

Američka studentkinja Mendi Horvat (24) pre tri godine je u nesreći izgubila obe noge.

Udario ju je voz u Kanzasu. Seća se samo da je izašla iz paba kako bi zapalila cigaretu i da se nakon toga probudila u vozilu hitne pomoći bez nogu.

Mendi je uverena da joj je neko, kobne noći, ubacio drogu u piće zbog čega je izgubila sećanje i završila na obližnjoj pruzi.

- Te noći nisam puno popila, dva piva i dve žestine. Sećam se da sam izašla iz paba, osećala sam se mamurno i nakon toga se više ničega ne sećam. Lekari mi nisu radili test na droge, a svi su odmah pomislili da sam pokušala da se ubijem - priča Mendi.

Iako je proživela pakao, Mendi nije odustala.

- Provela sam mesece u bolnici, nekoliko puta su me operisali, bila sam odlučna da mi ta tragedija neće uništiti život. Fokusirala sam se na oporavak i na to da ponovno prohodam - govori ova devojka.

U aprilu 2015., godinu dana nakon nesreće, dobila je prve proteze. Nosim ih svakog dana i još uvek polako učim da hodam sa njima - kaže Mendi koja danas živi u Koloradu.

I dalje je vrlo aktivna i ništa ne može da je spreči da uživa u životu. Bavi se boksom i jahanjem te svaki slobodan trenutak provodi napolju, piše Daily Mail, a prenosi 24sata.hr

#Bolnica

#Cigareta

#Noge

#Voz

'