AKTUELNO

Jedna žena je izazvala gnev ljudi jer je pokušala da proda svog sina kako bi otplatila dugove, i tvrdila je da se njen sin složio sa tim!

Žena je uhapšena jer je pokušala da proda svog sedmogodišnjeg sina strancima u nadi da će zauzvrat dobiti 4.700 evra. Majka troje dece (36) je reklamirala svog sina da je na prodaju na društvenim mrežama u pokušaju da otplati nagomilane dugove i srela se sa "kupcima" u tržnom centru.

Ova 36-godišnjakinja, nazvana samo kao Nargiza, privedena je u skladu sa ruskim zakonima o trgovini decom nakon što su volonteri iz dobrotvorne organizacije za borbu protiv ropstva odgovorili na njen oglas!

Foto: Pixabay.com

Članovi Alternative su se predstavljali kao zainteresovani kupci i otišli ​​u susret Nargizi, koja je tvrdila da njenom sedmogodišnjem sinu "ne smeta"da bude premešten u drugu porodicu za sumu novca, tvrdi se. Nargiza je uhvaćena nakon pokušaja da proda dete, a ovaj užasan slučaj doveo je zabrinutosti ljudi.

Ruskinja prodala dete da bi dobila pare za operaciju nosa

Portparol dobrotvorne organizacije je rekao: "Do kraja smo se nadali da je to izmišljena priča, da je ovo nečija glupa šala ili prevara za novac. Međutim, kada je naša grupa, zajedno sa zaposlenima u istražnoj grupi za organizovani kriminal, otišla na 'dil', bili smo svedoci prodaje dečaka. Nargiza je primila novac i dala dete osobi koju nije poznavala."

Ova 36-godišnjakinja je privedena, dok je njen sin, za koga se navodi da je bio od prethodnog partnera i da ga sadašnji muž ne voli, smešten u bolnicu kako bi imao odgovarajuću medicinsku negu. Portparol Alternative je dodao: "Nargiza je objasnila da njen muž nije voleo njenog najstarijeg sina, pa su odlučili da prodaju dete da bi otplatili dugove."