AKTUELNO

Policija je uhapsila 37-godišnju ženu nakon videa koji se pojavio na društvenim mrežama!

Policija je uhapsila 37-godišnju ženu nakon što je video snimak dvoje ljudi koji imaju s*ks na Koncertnom trgu u Liverpulu zapalio društvene mreže, a muškarca još uvek traže. Na video snimku je prikazano kako žena zadovoljava muškarca u centru grada, mlađi muškarac stoji uza zid, a devojka stoji uz njega. Oni se prvo ljube na početku, a ubrzo se ona spušta na kolena, otkopčava mu pantalone i počinje da ga oralno zadovoljava.

Incident se dogodio nekoliko metara od ulaza u Ajnštajn Bir Haus, a na snimku se čini da je trg u to vreme bio prepun ljudi. Pojavili su se i drugi snimci na kojima se vidi da par ima seks u ulici Bold i na železničkoj stanici Merzirejl. Fotografije možete pogledati na Tviter profilu klikom OVDE. Upozoravamo da nisu za mlađe od 18 godina!

Pre četiri dana gradonačelnica Liverpula Džoan Anderson ocenila je ovo ponašanje kao "štetno i kriminalno". Nadzornica Diana Povnal, iz tima za policiju u zajednici Liverpula u Merzisajdu, takođe je podelila izjavu o incidentu i rekla da se za ljudima sa snimka traga, prenosi Liverpul Eho. Policija Merzisajda saopštila je kasnije da je 37-godišnja žena iz oblasti Bredforda uhapšena zbog sumnje da je "vređala javnu pristojnost". Trenutno je na ispitivanju u policiji.

Istraga je u toku kako bi se identifikovao muškarac na snimku, a svi koji imaju bilo kakve dodatne informacije mole se da kontaktiraju policiju, prenosi Dejli Star. Detektiv inspektor Neil Dillon je rekao: "Ovo brzo hapšenje pokazuje da se takvo ponašanje jednostavno neće tolerisati u Merzisajdu. Iako je dobra vest da smo uhapsili devojku, naša istraga o ovom incidentu je i dalje u toku. Nastavio bih da pozivam ljude da se uzdrže od deljenja videa na društvenim mrežama i umesto toga direktno nam prijave sve što znaju, kako bismo mogli da preduzmemo akciju."