AKTUELNO

Blizu 200 tinejdžera je prošle subote provalilo u luksuznu vilu na Floridi i organizovalo je žurku u kojoj je u jednom trenutku organizovano boks takmičenje među prisutnima.

Prošle subote dogodio se nesvakidašnji incident na Floridi - oko 200 tinejdžera je provalilo u jednu luksuznu vilu i tamo je napravilo veliku žurku. Pilo se, jelo se, slavilo, a onda je u jednom trenutku organizovano i boks takmičenje. Procenjena vrednost vile iznosi oko 8 miliona dolara! Mladićima i devojkama koji su prisustvovali ovoj žurci to sve nije bilo dovoljno pa su se odlučili da postave na društvene mreže brojne snimke ovog događaja.

U jednom trenutku se masa okupila i napravila ring kako bi muškarci i devojke mogli da boksuju. Čuju se vrisci, psovke, navijanje, opšti haos.

Policijska uprava Valton Kauntija je hitro reagovala i uputila se na lice mesta. Iako se većina prisutnih na žurci razbežala dok je policija stigla, određeni deo tinejdžera je uhapšen. Oglasila se i policijska uprava Valton Kauntija.

"Žurka na otvorenom bez prethodne najave i dozvole od policijskih organa je protivna zakonima. Žurka u tuđoj kući je provala i spada u teško krivično delo", stoji u saopštenju šerifa na Fejsbuku.

"Načinjena je poprilična materijalna šteta, neki predmeti su i ukradeni iz kuće. Potpuno je kršenje upasti na tuđi privatni posed, to nema cenu. Osećaj da znate da je neko bez dozvole bio u vašem krevetu, toaletu je jeziva. Ukoliko znate nekoga ko je bio tamo, ili je bio pozvan, ili ima nekakva saznanja o navedenoj žurci - neka nas pozove i obavesti o svojim saznanjima", navela je policija u svom saopštenju.

Neki tinejdžeri su identifikovani, ali još uvek niko nije optužen za krivično delo. Okružni javni tužilac je rekao da su svi prisutni maloletnici koji su svesni da nisu tu smeli da budu, ali da i dalje niko nije optužen za neko krivično delo.