AKTUELNO

Navodno paranormalno iskustvo doživela je grupa prijatelja na sedeljci koja se protegla duboko u noć.

U Južnoj Americi postoji sujeverje da se u tri časa ujutru otvaraju portali za bića “sa druge strane” kako bi se manifestovala na ovom svetu. Imajući to u vidu ne čudi da je jedan sablasni snimak koji je nastao u Argentini, baš u to doba, postao viralan na tamošnjim društvenim mrežama.

Navodno paranormalno iskustvo doživela je grupa prijatelja okupljenih u jednom stanu, a od prizora, koji su pritom snimili, su se naježili, prenosi portal La Kalle Blue Radio.

Naime, oni veruju da im se ukazala veštica, to “klasična” evropska koja u legendama leti na metli i ima veliki špicasti šešir.

Tačan trenutak u kome se ovo “biće” pojavljuje kako lebdi iznad ugla ograđenog prostora uhvaćen je na video snimku. Iako na snimku nije moguće videti njeno lice, metlu ili šešir, mnogi su uvereni da ono što su videli nije moglo biti ništa drugo do veštica.

Prema izjavama za lokalne medije nekih od prijatelja koji su bili tamo, u stanu su se čuli čudni zvukovi i delovalo je da nešto leti. Međutim, nisu obraćali mnogo pažnje na to sve dok im se pred očima nije pojavila “avet” koja ih je uspaničila.

Dodatno ulje na vatru spekulacijama na internetu dodao je i podatak da je broj “ukletog” stana 71, što je mnoge podsetilo na lik “Veštice iz broja 71” iz stare meksičke komične serije “El Čavo del oćo”.

Autor: