AKTUELNO

Novopečeni mladenci su igrali igru na svom venčanju ali je sve krenulo po zlu kada je mladoženja shvatio da je izgubio meč. Okrenuo se prema svojoj ženi i iz sve snage ju je udario u glavu!

Mlad par koji je tek stupio brak igrao je mini-igru na svom venčanju. Mladoženja je izgubio borbu a onda je uradio nešto potpuno neverovatno - okrenuo se ka svojoj ženi i udario ju je rukom u glavu iz sve snage! Pretpostavlja se da je to uradio iz besa, a svi prisutni gosti bili su šokirani.

Snimak je napravio jedan od prisutnih i šokiranih gostiju. Na snimku se vidi kako mladenci stoje na maloj bini koja je ukrašena LED svetlima. Pored njih stoje i njihova dva prijatelja, pretpostavlja se da su u pitanju kumovi. Mladenci potom kreću da igraju neku igru (nije potvrđena igra) i mladoženja tu gubi. Okrenuo se ka svojoj ženi i umesto da joj čestita pobedu, on ju je odalamio iz sve snage. Udario ju je rukom po potiljku. Niko od dvoje ljudi sa bine nije reagovao kao ni neko od gostiju. Svi prisutni su prvo mislili da je sve dogovoreno i smejali su se dok nisu shvatili da su upravo prisustvovali brutalnom fizičkom nasilju. Posle nekoliko trenutaka, devojka koja je stajala pored mlade, uzima je za ruku i odvodi je sa bine u nepoznatom pravcu. Muškarac koji je bio uz mladoženju samo je nervozno "čačkao" telefon i pravio se da nije ništa video.

Navodno se ova svadba dogodila u Uzbekistanu i nije poznato da li je prava svadba u pitanju ili je sve iscenirano. Uzbekistan je poznat po tome da i dalje neguje tradiciju ugovorenih brakova iako je u poslednje vreme to svedeno na dosta manji broj nego ranije. Takođe, nije poznato šta se dogodilo nakon što je snimatelj (jedan od prisutnih gostiju) ugasio kameru.

Brojni komentari su se pojavili na društvenim mrežama zbog snimka koji je vrlo brzo postao viralan. Jedna osoba je napisala: "Ovo je jako tužno. Nadam se da će ga odmah ostaviti i tužiti". Druga osoba je rekla:"Dobro je što je ovo završilo na internetu da bi svi mogli da vide ko je ovaj grozan čovek", dok se treća osoba nadovezala i rekla "da policija hitno nađe ovog mladoženju i da ga što pre uhapse".