AKTUELNO

Jeziv snimak iz Indije se pojavio na društvenim mrežama, a majka je priznala da je kaznila dete jer nije uradilo domaći!

Jedna majka je izazvala gnev u Indiji nakon što se pojavio video snimak na kojem se vidi dete vezano na krovu kuće na nepodnošlivoj vrućini. Dete je bilo kažnjeno jer nije završilo domaći zadatak, prenosi Miror.

Video je objavljen 2.juna i na njemu se vidi petogodišnja devojčica vezana konopcem kako leži na krovu kuće na suncu, gde je prethodnih dana temperatura dostizala 42 stepena. Video je snimio komšija, a ubrzo je postao viralan na Internetu.

Na snimku se takođe vidi kako se jadno dete migolji dok su joj ruke vezane iza leđa, a noge vezane oko zglobova. Majka devojčice je priznala da je to uradila kako bi kazila dete jer nije uradilo domaći zadatak. Otac je tvrdio da nije umešan i da je za to saznao tek kada ga je njegov otac nazvao i rekao mu šta se dogodilo.

On je za Hindustan tajms rekao: "Primio sam poziv od oca da je moja žena dala ovu oštru kaznu našoj ćerki i da treba da dođem kući. Kada sam stigao kući, otac mi je rekao da je došao kući i video dete vezano na terasi i oslobodio je. Moja žena se naljutila i kaznila je. Kada mi je otac rekao, tog dana sam mnogo grdio svoju ženu. Sutradan mi je rođak iz našeg sela poslao snimak i ja sam opet grdio svoju ženu."

Ljudi koji su videli snimak na internetu su bili ogorčeni.

Jedan od komentara je glasio: "To je svakako bila scena koja para srce. Ime odgovorne za ovo mora biti objavljeno. Jadno dete koje se migolji na vrelini je tako mučno gledati."

Pogledajte snimak: