AKTUELNO

Den Spidl (35) je ubio ženu i dete, izazvao saobraćajnu nesreću, pokušao da ukrade ogrlicu i skinuo se go.

Goli muškarac sa Floride je uhapšen nakon što je ubio ženu i njeno malo dete, a zatim ubio još jednu osobu, pucao na policiju i ranio još nekoliko dok je pokušavao da pobegne, saopštila je policija u subotu.

Den Spidl, 35, bio je u tri odvojena saobraćajna sudara u svom neuspešnom bekstvu i ubio je vozača jednog vozila u koje je udario, izvestio je VSVN. Spidl je započeo svoj napad u stambenom kompleksu u Koral Springsu, gde policajci kažu da je ubio ženu i ostavio njeno jednogodišnje dete smrtno ranjeno.

Beba je kasnije proglašena mrtvom u lokalnoj bolnici, prema lokalnim izveštajima. Nejasno je kako su njih dvojica ubijeni. Spidl je pobegao u srebrnom automobili marke Kia iz 2019. i bio je umešan u saobraćajnu nesreću u Pompano Biču, rekli su policajci za Lokal 10.

Ubrzo nakon toga, učestvovao je u sudaru četiri automobila. On je pucao i ubio vozača belog pikapa u koji je udario, a dvojica su povređena u nesreći, saopštila je policija. Spidl je potom pobegao u kamionu.

Pobegao je iz ukradenog vozila i pokušao da ukrade ženinu ogrlicu, saopštile su vlasti. Kada su policajci Kokonat Krika stigli na lice mesta, šetao je go. On je uhapšen i suočava se sa optužbama za ubistvo, provalu i bekstvo sa mesta višestrukih nesreća, izvestio je VSVN.