AKTUELNO

Fudbalski klub Crvena zvezda spremila je posebno iznenađenje za svoje navijače pred duel sa Čukaričkim.

Sve je spremno za evropsku premijeru na Marakani. Crvena zvezda će u subotu od 17 časova dočekati Čukarički u prvoj zvaničnoj utakmici u 2022. godini, a klub je za svoje navijače spremio poseban poklon.

Naime, svako ko bude kupio kartu za meč sa Čukaričkim i očitao je na pred meč sa Brđanima dobiće besplatnu ulaznicu za "večiti derbi" koji je zakazan za 27. februar!

- Fudbalski klub Crvena zvezda je pripremio posebno iznenađenje za sve navijače našeg trofejnog kluba. Svako ko bude kupio kartu za meč protiv Čukaričkog dobiće besplatnu ulaznicu za utakmicu protiv večitog rivala koja je će se odigrati 27. februara na stadionu ’Rajko Mitić’. Klub napominje da će karta za večiti derbi biti validna samo ako se ulaznica za meč protiv Čukaričkog očita - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Svi navijači koji kupe kartu online za utakmicu sa ekipom sa Banovog brda moći će da preuzmu ulaznicu za duel sa "večitim" rivalom na blagajni "Marakane" isključivo sa ličnom kartom samo na dan utakmice sa Čukaričkim.

Podsećamo, Crvena zvezda ima pet bodova manje u odnosu na ljutog rivala i potpuno je jasno da će Dejanu Stankoviću i njegovim izabranicima biti potrebna ogromna podrška sa tribina kako bi ostvarili što bolji rezultat!