AKTUELNO

Trogodišnja devojčica je najmlađa žrtva napada u Barseloni, objavili su Španski mediji. Kako se navodi, devojčica je prebačena u bolnicu, gde je ubrzo preminula.

Još jedna šestogodissnja devojčica je u bolnici u teškom stanju.

Britanski "Telegraf" je objavio da se i jedan sedmogodišnji dečak iz Australije vodi kao nestao.

Pročitajte još: PINK.RS kontaktirao TURISTE IZ SRBIJE U BARSELONI! Napad se odigrao PRED NJIHOVIM OČIMA, svi su na sreću DOBRO!

Dečak Džulijan Kadman je bio u Barseloni na odmoru sa majkom. Prilikom napada oni su razdvojeni, a majka je povređena. Ona se trenutno nalazi u bolnici.

Britanski "Gardijan" navodi medju poginulim i povredjenim u terorističkom napadu u Barseloni ima državljana iz 24 zemlje.

Prethodno je španska agencija za civilnu zaštitu objavila da su žrtve iz najmanje 18 zemalja - Francuske, Nemačke, Španije, Holandije, Argentine, Venecuele, Belgije, Australije, Mađarske, Perua, Rumunije, Irske, Grčke, Kube, Makedonije, Kine, Italije i Alžira.

U najpopularnijoj turističkoj ulici u centru Barselone, Las Ramblas, ujuče po podne beli kombi je velikom brzinom uleteo među pešake, gazeći turiste i stanovnike, a katalonske vlasti su saopštile da je u tom terorističkom napadu 13 osoba ubijeno, dok je 100 ljudi ranjeno.

#Napad

#devojčica

#Španija

#žrtve

'