AKTUELNO

Prostitutka iz Mančestera izbačena je iz svog stana i završila je na sudu nakon što su se komšije požalile na njen "rad od kuće" tokom lokdauna prouzrokovanog koronavirusom.

Nikol Pari (29) imala je 'glasne orgije' sa 10-ak muškaraca odjednom u svojoj kući u Vudhaus Parku, a klijenti su znali da čekaju svoj red u automobilima ispred njene kuće.

Pari je inače bila zaposlena u jednoj javnoj kući u centru Mančestera, ali od novembra 2020. do februara 2021. nije mogla da radi na svom ''radnom mestu'' zbog mera koje su uvedene zbog pandemije korona virusa.

Umesto toga, poslušala je savete vlade za rad od kuće i svoj dom pretvorila u ''Kuću bluda'', u kojoj su ona i druge prostitutke praktikovale glasan seks u svako doba dana uz otvorene prozore, što je razbesnelo njihove komšije.

Foto: Unsplash.com

Slučaj je završio na sudu, a navodi se kako je Pari jednog jutra zamolila kompinicu da se pobrine za njenog 6-godišnjeg sina dok se ona brinula o svojim klijentima.

Policija je morala da interveniše nakon što je jedna komšinica vodila dnevnik nezakonitih susreta u kući u kojoj su se smenjivale prostitutke, a jedan od 'klijenata' obratio joj se dok je bila u svojoj bašti i interesovao se za njene usluge.

Tokom tih meseci intenzivnog rada, dogodio se i jedan incident pa je Pari viđena kako stoji na krovu svog doma sa pismom upozorenja u rukama, pritom glasno vičući: "Svi ste je*eni ku*vini sinovi! Ko se od vas žalio na mene? Sada imam je*eno pismo! Ko je to učinio?"

Kasnije je ipak uhapšena zbog incidenta kada se skinula gola nasred puta tokom saobraćajne gužve , tvrdeći da je ''morala privući pažnju vozača jer je bežala od klijenta koji ju je zlostavljao''.

Foto: Unsplash.com

Pari sada živi iznad jednog salona za masažu, a priznala je da je kriva za optužbe koje su se odnosile na ne održavanje kuće i kršenje javnog reda i mira.

Istraga je započela u novembru prošle godine nakon što je Pari počela da se žali komšijama na nemogućnost rada u javnoj kući zbog Kovida 19.

Imala je nekoliko razgovora sa predstavnikom stanara i bila je upozorena na zbog neprimerenog ponašanja. U sudskom se izveštaju navodi se da je ona takođe imala problema sa kokainom, kao i da se nalazi u teškoj situaciji.

Trenutno joj je dozvoljeno da stupi u kontakt sa svojim maloletnim sinom samo jednom nedeljno po sat vremena.

Pari je priznala krivicu i da je posedovala kokai. Ona mora da odradi 12-mesečni dobrotvorni rad, koji uključuje i šestomesečni program rehabilitacije zbog zavisnti na drogu.

Kažnjena je sa 80 funti i mora da plati 180 funti sudskih troškova.