AKTUELNO

Otkriveno ko je devojka sa snimka koji je šokirao svet.

Žena iz Kvinsa u Njujorku po imenu Antonija Egegbara (29) uhapšena je i osumnjičena za pokušaj ubistva zbog kojeg se sledio ceo grad. Naime, ona je ženu (42) koja je čekala na peronu u podzemnom metrou kod Tajms Skvera gurnula na nadolazeći voz. Ovo su snimile sigurnosne kamere, a apel policije da se prepozna žena sa snimka je urodio plodom.

Podsetimo, dok su putnici čekali da brzi voz stigne na stanicu, niko nije slutio da će Antonija koja je sedela na peronu da iznenada potrči i pokuša da ženu (42) gurne pod voz. Na sreću, žrtva nije pala na šine, ali je zadobila teške povrede lica i nogu jer je tim delovima tela udarila u voz u pokretu. Američki mediji prenose da su pretpostavke da će preživeti.

Ovaj brutalni napad je već dvadeseti te vrste samo ove godine, dok je prošle godine bilo 17 guranja u metrou na šine u Njujorku. Putnici su uplašeni i ističu da uvek treba gledati oko sebe i stajati što dalje od šina, jer se nikada ne zna ko se nalazi oko tebe. Svi prisutni očevici su policiji rekli da ovaj napad na ženu naizgled nije izgledao bilo čime isprovociran i da je najstrašnije baš to što se dogodilo sve iz čista mira. Potvrđeno je da Antonija i njena žrtva nisu razmenile ni reč pre napada.

U momentu kada je Antonija gurnula ženu na voz, ona je mirno odšetala sa stanice, a u ćošku snimka sigurnosne kamere se može videti da je žrtvi jedna odletela jedna cipela od siline udara, a malo kasnije i njene noge na podu.

Autor: