AKTUELNO

Ruska studentkinja, koju su mediji označili kao ''tajnu ćerku'' predsednika Vladimira Putina, kaže da voli ''što je u centru pažnje'' nakon što je nazvana njegovim navodnim detetom koje je dobio sa svojom navodnom ljubavnicom Svetlanom.

Luiza Rozova, poznata i kao Elizaveta Krivonogih, govorila je o svom novootkrivenom statusu na platformi društvenih medija Clubhouse.

Novinar BBC-a Andrej Zaharov, koji je za rusku novinsku kuću Proekt.Media objavio priču o 17-godišnjakinji, upitao je da li je ona Putinova ćerka, ali je ona ignorisala to pitanje, navodi San, a prenosi Njujork post.

-Da li sam vam svojom istragom naneo traume?, upitao je tada Zaharov tinejdžerku.

-O ne, nikako. Moj život je toliko stagnirao, veoma sam zahvalna što sam imala priliku da budem u centru pažnje, što su ljudi čuli za moj nalog, odgovorila je Rozova, pozivajući se na svoj Instagram nalog, koji je stekao 96.400 pratilaca nakon što su se pojavili izveštaji da je ona Putinova ćerka.

-Ne pokušavam i nikada ne moram da se popularizujem, dodala je tinejdžerka.

-Osećam se zaista dobro, ne brinite za mene. Moj život ide dalje i sve je u redu, rekla je ona.

Majka Rozove, Svetlana Krivonogih (46) navodno je bila Putinova ljubavnica početkom 2000.tih, a u Pandorinim papirima navodi se da je nekadašnja čistačica tepka oko 100 miliona dolara.

Krivnogi je 2003. godine dobila ćerku, a u kopijama dokumenata do kojih je došao "Proekt media" otac Elizavete Krivonogih nije naveden, ali je poznato njeno prezime nasleđeno od oca (patronim): Vladimirovna.

Elizaveta živi pod drugim imenom i prezimenom već godinama, a mediji tvrde da se na mrežama predstavlja kao Luiza Rozova i neodoljivo liči na Putina. Čak je odrađena i matematička analiza lika i navodno je sličnost lica 70,44 odsto.