AKTUELNO

Majka dečaka u njegovom telefonu otkrila čist užas.

Profesorka hemije sa Floride, 36-godišnja Tifani Geliga, osuđena je u utorak nakon priznanja da je imala seksualne odnose sa učenikom koji je u vreme njihovog intimnijeg druženja imao 17 godina.

O slučaju 36-godišnje Tifani i njenog 17-godičnjeg učenika sa Floride, pišu mediji.

Da se nešto čudno dešava sa dečakom primetila je svojevremeno majka učenika, a zatim u je u SMS porukama saznala za vrstu odnosa koja je postojala između njenog sina i profesorke, da bi o tome obavestila policiju koja je započela istragu.

Njen sin je tada rekao direktoru škole "Port Sent Luis" da je sa profesorkom imao intimne odnose u njenim kolima dva puta u toku 2017. godine - jednom u aprilu, a drugi put u maju, kao i da je ona u seksualnoj vezi sa još jednim učenikom, što je Tifani kasnije priznala policiji i zbog toga bila uhapšena.

Direktor škole u kojoj je bludna profesorka bila zaposlena je ovim povodom je tada izjavio:

Zaposlena je uhapšena zbog navoda o nedoličnom ponašanju sa učenikom. Navodi ove vrste su ozbiljni i takvo ponašanje je neoprostivo.

Ipak, nakon četiri godine od otvaranja ovog slučaja doneta je presuda. Nekadašnja profesorka hemije osuđena je na 66 meseci, što dođe pet i po godina zatvora i dve godine uslovne kazne za seksualne prestupnike.

Na Floridi, uzrast za seksualnu saglasnost je 18 godina. Dete od 16 ili 17 godina može dati pristanak partneru do 23 godine. Niko mlađi od 16 godina ne može dati pristanak ni pod kojim okolnostima, prenosi "Palmbeachpost".

Tifani Gilga je pored zatvorske kazne morala i da se odrekne profesorske dozvole za rad, stoji u sudskom izveštaju.

#Florida