AKTUELNO

Dijana Boruel, ćerka meksičkog političara Karlosa Boruela, postala je glavna tema na tamošnjim društvenim mrežama nakon što je objavila video na Instagramu na kom otvoreno priznaje da izbegava muškarce koji nisu situirani.

Ova mlada dama navela je da želi da sačuva svoj visoki životni standard i da nije zainteresovana da se zabavlja sa siromašnim partnerima.

Dijana, koja se bavi pevanjem, ali i modnim dizajnom, te je svojevrsna influenserka, kaže da se ne druži sa siromašnima kako bi ostala verna svom stilu života.

Ovo je razbesnelo meksičku javnost, te su usledile brojne kritike i negativni komentari, a dodatno ih je naljutila izjavom "Žene koje tvrde da nemaju ništa protiv veze sa muškarcem koji nema novca - lažu".

No, tu nije kraj, ona je dodala još jednu spornu rečenicu. "Ne vidim zašto bih se udavala, radije ću do kraja života gledati Netflix", istakla je Dijana.

"Klasično umišljeno dete bogatih roditelja", "Samo je rekla naglas ono što sve žene u sebi potajno misle", "Ima Boga i jednom će joj pokazati gde joj je mesto", "Devojka je u pravu, nije glupa i ima određen socijalno-ekonomski status", "Klasični parazit", "U pravu je - ko još ne voli novac", samo su neki od raznolikih komentara na ovaj snimak koji je na Tviteru pregledan više od 40 miliona puta.

Inače, otac ove 21-godišnjakinje, pomenuti Karlos Boruela je bivši predsednik meksičke opštine Čivava koja broji oko milion ljudi, a ovo nije prvi put da je neko od njegove dece u središtu skandala.

Naime, u aprilu 2018. njegov sin Karlos junior je slupao skupoceni McLaren automobil i to zbog prekoračenja brzine.

#Dijana Boruel