AKTUELNO

Odlučio je da se obratio prijateljima i porodici.

Otkriven je srceparajući snimak muškarca iz Teksasa koji upućuje poslednji pozdrav svojoj porodici nakon što je imao nesreću na motociklu tokom koje je zamalo poginuo.

Kevin Dipenbrok ležao je na zemlji, prekriven krvlju napravio je snimak koji je posvetio svojoj porodici.

On je doživeo saobraćajnu nesreću kada je vozeći se svojim motorom zakucao u motor koji je vozio njegov drug Filip.

Posle sudara obojica su sletela sa puta i skotrljali se niz nasip, s time što je Filip Polito poginuo.

Dipenbrok je takođe bio ozbiljno povređen i veruje se da su mu u tom trenutku preostali minuti u životu bili ograničeni. Da bi bio siguran da će reći sve što je želeo, uspeo je da pronađe svoj mobilni telefon i da snimi poruku za svoju porodicu i prijatelje. Kada je četrdesetjednogodišnjak tek doživeo ozbiljnu nesreću, shvatio je mora da pronađe način da najbližima kaže koliko ih voli. Nakon bizarnog sudara Filip Polito je pronađen mrtav, dok je Dipenbrok pretrpeo brojne povrede i mislio je da će ubrzo umreti. U tim trenucima odlučio je da pošalje poruku svojim prijateljima i porodici.

– Zdravo svima. Napravio sam sr**e i to je sve što imam da kažem. To se desilo oko 10.30 jutros. Od tada ležim ovde, na oko 15 metara dole u jaruzi. Samo sam hteo kažem da vas volim. Izvinite što sam bio glup, ali znate da je to ono što ja radim – rekao je na snimku Kevin.

Nekim čudom, jedan par je prolazio blizu tog mesta i čuli su Dipenbroka kako doziva u pomoć. Pronađen je 27 sati posle nesreće i odmah je helikopterom prevezen u bolnicu gde je utvrđeno da su mu probušena pluća, slomljena rebra i naprsla kičma.

N. Petričević

'