AKTUELNO

Istraga nakon pronalaska tela Trsteničanke Suzane S. (36) u stanu u Beču se nastavlja, budući da obdukcija nije sasvim razjasnila poreklo povreda kod nesrećne žene, objavljuju bečki mediji.

Kako je predočeno, moguća krivica “treće strane”, nije mogla biti ni adekvatno potrvđena ni ti definitivno odbačeno. Policijski zvaničnici predočili su da je obdukcija pokazala da se žena ugušila, ali se ne zna zašto. Nešto je, kako se dodaje, bilo zarobljeno u predelu glasnih žica.

Dosadašnji rezulati obdukcije, kako je potrvđeno u javnom tužilatvu, nisu bili dovoljni za urgentnu sumnju. Suprug žrtve N.S.(44), kako su “Novosti” ranije objavile, pušten je na slobodu. Izjavio je da je pružio prvu pomoć. Komšije je, prema saznanjima austrijskih portala, alarmirao sa prozora.

Na žalost, za majku šestogodišnjeg deteta, bilo je kasno. Hitne službe ništa nisu mogle da učine, a prema objavljenim izveštajima, suprug je privremeno bio pod sumnjom, pa je otuda i priveden. Istraga je i dalje u toku. Komšije iz ulice Kaiserebertdorfer Strasse u Beču su bračni par poreklom iz Srbije opisali kao vrlo prijateljski raspoložen prema ljudima, roditelje koji su se nesebično bavili svojim detetom.

U međuvremenu, porodica Suzane S.(36) je krenula put Beča, nezvanične su informacije iz Trstenika. Brojni prijatelji iz Srbije i poznanici Suzaninog oca ostavljaju poruke iskrenog saučešća na društvenim mrežama. Trsteničanka je radila u Beču u arhitektonskom birou.

#Istraga

#Suzana

#Ubistvo