AKTUELNO

PRINC Hari je, kako prenose britaski mediji, uoči dolaska u Britaniju na sahranu svog dede princa Filipa, napisao dirljivo pismo svom ocu princu Čarlsu, koji je veoma povređen nakon njegovih ostupa u javnosti protiv porodice.

U njemu je, tvrdi izvor, i dalje jako povređenom Čarlsu otvorio dušu i, između ostalog, naveo razloge svog odlaska od porodice.

- Iskreno, Hari nije znao šta da očekuje pre nego što se Vratio u Britaniju, te je zato odlučio da svom ocu napiše veoma emitivnoo pismo, ali tenzije i dalje postoje i nije se sve izgladilo onako kako je Hari priželjkivao - rekao je izvor.

Foto: Tanjug AP/Dominic Lipinski

- Prećutno su se dogovorili da će svi zadržati za sebe ono što bi želeli da kažu i da će se koncentrisati samo na podršku kraljici tokom sahrane princa Filipa.

Čarls je, pišu britanski mediji, i dalje jako povređen intervjuom koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri, a pogotovo zato što je princ Filip u to vreme ležao u bolnici.

- Hari nije očekivao da će se sve odmah vratiti na staro, ali nakon što se video sa porodicom, shvatio je da ima još mnogo toga što bi trebalo da reše - dodao je izvor.

Ni prnic Čarls ni princ Vilijam nisu davali izjave po kojim abi bilo naznaka da li će se ponovoo videti s Harijem, već su samo rekli da će se u narednom periodu fokusirati na to da kraljici Elizabeti daju maksimalnu podršku tokom perioda žalosti za mužem sa kojim je provela 73 godine.