AKTUELNO

Povređena je još jedna osoba.

Vlasnika privatnog biznisa iz Njujorka Nika Gamajela pogodila je munja dok je sedeo za radnim stolom. Kako je izjavio, srećan je što je živ, ali se još oseća nestabilno posle jučerašnje oluje.

Munja je našla put kroz prekidač za svetlo u kancelariji njegove radionice za automobile i pogodila ga. Menadžer njegove radnje Rajan Dejvis bio je ispred radnje i sve posmatrao.

Foto: Pixabay.com

– Čuo sam samo jaku tresku, video bljesak i munju. U životu nisam video toliko jako svetlo i tako jak prasak. Ubrzo potom, svuda je bio mrak. Onda sam shvatio da je nestalo struje – priča Dejvis.

Grom je spržio sve kablove, telefone, kompjutere. Tek posle procene štete, Gemajel je shvatio da je i on pogođen. Mišići su počeli da mu se grče, a sve mu je delovalo kao u magli.

Pročitajte još: TRAGEDIJA U LESKOVCU: Grom ubio ženu dok je BRALA JAGODE

U bolnici su mu dijagnostikovali teško oštećenje mišićnog tkiva koje je izazvao električni šok. Ipak, očekuje se da će se oporaviti.

– Mislim da bi trebalo da igram neku igru na sreću. Mnogo ljudi mi je reklo da sam mogao da budem mrtav, a ja sam još živ – priča on.

Gemajel je otpušten iz bolnice, uz savet da pije dosta tečnosti, da ne bi oštetio bubrege.

#Grom

#Nevreme

#Njujork

'