AKTUELNO

Policija je otkrila tela 42-godišnje Keti Perinović, dve ćerke Kler (7) i Ane (5), kao i trogodišnjeg sina Metjua u porodičnoj kući u Melburnu.

Majka i troje dece pronađeni su mrtvi u porodičnoj kući u Melburnu, javljaju australijski mediji.

Kako se navodi, policija je otkrila tela 42-godišnje Keti Perinović, dve ćerke Kler (7) i Ane (5), kao i trogodišnjeg sina Metjua.

Prema navodima australijskih medija, njen suprug (48) se nalazi na licu mesta, a vršilac dužnosti zamenika policijskog komesara Robert Hil kazao je novinarima da muž sarađuje sa detektivina Odeljenja za ubistva.

- Ovo su rane faze istrage, ne smemo da imamo bilo kakve pretpostavke u vezi sa time šta se desilo. Ovo je tragičan gubitak života, kakve god su okolnosti - kazao je Hil na konferenciji za medije, a prenosi News.com.au.

Hil je kazao da policija brižljivo i pažljivo radi uveđaj mesta gde su pronađena tela, i dodao da je Perinović dao policiji iskaz o tome šta se desilo. Organi reda nisu odali javnosti detalje kakve povrede su pretrpele žrtve.

Prema njegovim rečima, do sada nisu zabeležene nikakve prijave nasilja u toj porodici. Na pitanje da li je u ovom slučaju reč o ubistvu i samoubistvu, Hil je kazao da postoje "brojne mogućnosti, a da je to jedna od njih".

Vršilac dužnosti pomoćnika komesara, Mark Galiot, kazao je da će policija ostati na licu mesta cele noći i otkrio medijima da Tomislav nije povređen.

- Koliko sam razumeo, on je bio muška osoba koja je sa ove adrese kontaktirala hitne službe - kazao je Galiot.

Prema navodima australijski medija, on je stajao na travnjaku ispred kuće kada je došla ekipa Hitne pomoći, javlja "7News".

#Australija

#Porodica

#Ubistvo