AKTUELNO

Muškarac koji je godinama skupljao časopise i filmove za odrasle, odlučio je da tuži svoje roditelje, nakon što su oni, bacili čitavu njegovu kolekciju, koja je prema njegovim rečima, vredela pravo malo bogatstvo.

David Veking (42) iz Mičigena, rešio je da se nakon razvoda privrmeno vrati kod roditelja, što je po njegovu kolekciju sadržaja za odrasle, bilo pogubno. Naime, njegovi roditelji nisu imali sluha za njegov kolekcionarski duh, te su sve bacili u kantu za smeće. Preneražen tom činjenicom, on ih je tužio, te ih i dobio na sudu, zbog čega sad može da zahteva i odštetu. Kako je rekao, njegova kolekcija je vredela oko 25.000 dolara.

Sud u Mičigenu je bio neumoljiv, te je sudija presudio u njegovu korist, iako su oni na suđenju rekli kako su mu u nekoliko navrata rekli da svoju kolekciju ne donosi u njihov dom. Međutim, sud je smatrao da oni, ni kao roditelji, ni kao stanodavci, nisu imali prava da diraju nešto što je pripadalo njihovom sinu.

Prema pisanju BBC-a, on je kod roditelja živeo devet meseci 2017. godine, da bi se nakon toga preselio u Indijanu. Stav roditelja da ne žele da imaju ništa sa njegovim "kolekcionarskim blagom", bio je isti i tokom selidbe u drugi grad, te nisu želeli ni tokom prebacivanja njegovih stvari, da mu pomognu, ali ni da ih čuvaju u svom domu.

#Tužba