AKTUELNO

Dok je shvatila šta joj se dogodilo, krvarila je po nogama.

Medi Forster (21) iz Bristola imala je puno sreće u ponedeljak uveče kada je krenula sama da džogira po jednom od najvećih parkova.

U želji da iskoristi još koji minut pre svakodnevnog večernjeg karantina u Velikoj Britaniji, Medi je bez drugarica krenula na trčanje, što će se pokazati kao velika greška.

Medi je napadnuta u parku, a čini se da je manijak izgleda znao njenu svakodnevnu rutinu, odnosno biće da ju je primetio pre dotične večeri.

Devojka je u bolnici rekla da ga je krajičkom oka primetila kako sedi na klupi sa kapuljačom na glavi, ali nije mnogo marila za to jer je u parku uvek bilo nekoliko takvih tipova i nikad joj niko nije napravio ništa slično u životu.

U jednom momentu, manijak je ustao s klupe i šrafcigerom ju je napao udarivši je po leđima. Kada je pala na pod izbo ju je po nogama, napravivši joj ozbiljne rane. Pravo niotkuda pred ludakom se pojavio jedan prolaznik s motkom koji ga je tako opaučio po glavi da je “nesrećnik” pao na zemlju i ležao dok nije došla policija.

Medi se mnogo zahvalila prolazniku koji je pratio bolesnu majku do kuće i video je scenu u parku.

“Tužno je što moram da pošaljem u 21. veku i 2020. godini ovakvu poruku ženama, ali NIKAD ne idite uveče nigde same”, poručila je Medi iz bolnice.

#Devojka

#Napad

#Nož

#Park