AKTUELNO

Neverovatan niz događaja odveo je Zoe u smrt.

Britanka Zoe Pauel tragično je nastradala na putu dok je sa decom Fibi (8), Simeonom (6) i Amelijom (4) putovala ka novoj kući.

Neverovatan niz događaja odveo je Zoe u smrt. Njen otac ne može da veruje da ju je Bog u koga je toliko verovala, na ovaj način “odveo sa Zemlje”.

Zoe je bila uzorna majka i influenserka na internetu. Imala je rado čitan blog u kojem je drugim majkama pokušala da pomogne prilikom vaspitanja dece, a upravo je ona na neki način odvela sebe i decu u smrt jednom greškom.

Naime, u jednom od poslednjih blogova Zoe je naglasila važnost koncentracije roditelja u automobilu tokom vožnje jer će deca stalno nešto tražiti i izvoljevati, ali ne treba skretati pogled s puta.

Najveća ironija je u tome što je majka s troje dece poginula, prema nezvaničnim informacijama policije, najverovatnije dok je gledala pozadi šta rade mališani, jer je volanom naglo skrenula i udarila u bankinu.

“Sve ovo je pretužno i mnogo boli. NJihov stari dom je izgoreo i kuća je srušena. Nekako smo uspeli da Zoe, njenom mužu i deci obezbedimo novu kuću u koju je upravo išla sada. Skrhan sam”, izjavio je gospodin Milroj, njen otac.

Jedina sreća u nesreći je što nisu svi poginuli – u automobilu su pravim čudom preživeli suprug Džoš i njihova 18-mesečna beba.

#Blogerka

#Svet

#preminula