AKTUELNO

Telo žene je bilo unakaženo do neprepoznatljovosti!

Policija na Siciliji, sa psima tragačima, pretražuju šume i reke u potrazi za četvorogodišnjim dečakom čiji je nestanak prijavljen 4. avgusta.

Mališana po imenu Gioel majka Vivijen je kobnog dana povela u kupovinu i više se nikada nije vratila. Otac je isto veče prijavio nestanak supruge i sina, a Vivijen su posle nekoliko dana pronašli kako mrtva leži u šumi. Njeno telo je bilo unakaženo do granice neprepoznatljivosti.

Vivijen je 4. avgusta supruga Danijela obavestila da ide sa sinom u obližnji grad Milazo da kupi cipele. Međutim, iz nekog razloga, krenula je put Palerma. U tunelu Piza Turda je, iz zasad neutvrđenih razloga, udarila u kamion, nakon čega su joj na automobilu oštećene gume. Nakon nesreće je istrčala iz vozila i krenula da beži. Poslednji put je viđena kako preskače bankinu kraj tunela i nestaje duboko u šumi.

Policija je u vozilu pronašla torbu u kojoj su joj bili novčanik i mobilni telefon, ali od deteta nije bilo ni traga ni glasa. Odmah je usledila pretraga terena. Četiri dana kasnije njeno telo je pronađeno u šumi, na oko 500 metara od tunela u kom se nesreća dogodila. Telo Vivijen pronađeno je ispod stuba dalekovoda, a policija ju je identifikovala po burmi.

Nije poznato da li je telo bilo spaljeno, ili je Vivijen zadobila neke druge povrede koji su policiji otežale identifikaciju.

Prilikom istrage ustanovljeno je da je Vivijen putovala 20 minuta duže od uobičajenog između dve naplatne rampe, te se sumnja da je možda nekom predala dete.

PALA U DEPRESIJU JER JE OSTALA BEZ POSLA

Članovi porodice tvrde da je Vivijen u poslednje vreme bolovala od depresije u koju je zapala jer je ostala bez posla usled krize zbog korona virusa. Međutim, sumnjaju da je digla ruku na sebe i dete. Tvrde da je svog sina obožavala. - Strahovala je da više nikada neće naći posao. Ali, ne verujemo da bi nešto nažao učinila Gioelu, sina je obožavala - kažu rođaci. Njen nećak sumnja da je kobnog dana krenula da vidi "Piramidu svetlosti" koja se nalazi na putu za Palermo. Ona ga je nekoliko dana uoči nestanka pitala kako da stigne do tamo. - Za tu piramidu se vezuju brojne priče. Za mnoge ima duhovno i mistično značenje. Možda je tamo htela da potraži rešenje za svoje probleme - zbunjeni su rođaci. Policija sada pokušava da ustanovi da li je dečak bio sa njom u vreme saobraćajne nezgode.

ZAKOPALA DETE, PA SEBI PRESUDILA?

S obzirom na to da od deteta već 10 dana nema ni traga ni glasa, sumnja se da je mališan stradao u sudaru sa kamionom, te da je Vivijen njegovo telo zakopala i potom presudila sebi.Naime, kamere jednog lokala snimile su dečaka u kolima pola sata pre nego što se nesreća dogodila.- Kruže teorije da je mališan bio u kolima i u vreme nesreće i da je poginuo u sudaru sa kamionom. Ona je izletela iz vozila i krenula da trči, pa niko nije ni video da li je u naručju držala dete ili nije. Sumnja se da je Giola zakopala u šumi i u stanju nervnog rastrojstva presudila sebi - tvrdi izvor.

#koronavirus