AKTUELNO

U bolnici su mu snimili glavu i utvrdili da ima nekoliko preloma, pa je operacija bila rizična.

Prolaznik kome se oštar alat dug 15 centimetara svom silinom zabio u glavu pošto ga je slučajno ispustio radnik koji je nameštao klimu na osmom spratu zgrade, zadobio je nekoliko preloma kostiju lobanje, ali je uspešno operisan i u stabilnom je stanju.

Užasna nesreća dogodila se u četvrtak posle podne u Šenjangu, glavnom gradu kineske provincije Ljaoning, preneli su kineski mediji. Neimenovani muškarac prolazio je s kolegom pored zgrade kada je radnik, koji je postavljao spoljnu jedinicu klima uređaja slučajno ispustio ključ.

Kineski mediji su objavili jezive fotografije povređenog muškarca kome ključ viri iz glave, a na jednoj fotografiji sedi na zemlji, držeći se za glavu, očigledno u bolovima.

U bolnici su mu snimili glavu i utvrdili da ima nekoliko preloma, pa je operacija bila rizična. Međutim, posle tri sata uspešno su odstranili ključ, a kako je saopšteno, pacijent je u stabilnom stanju.

- U prvoj fazi lečenja pacijent nije izgubio mnogo krvi. Imao je sreću u nesreći, rekao je dr Bao, jedan od članova tima.

- Pacijent je snažan i ima deblju lobanju. Zbog toga ključ nije prodro previše duboko. Bilo bi mnogo opasnije da se to desilo ženi ili detetu.

#Kina

#Ključ

#Radnik