AKTUELNO

Fotografije koje su nemački istražitelji iskopali kraj zapuštene fabrike kutija u Hanoveru trebalo bi da budu ključni dokaz da je Kristijan Brukner ubio devojčicu Medlin Meken.

To je deo od 8.000 potencijalnih dokaza koje su forenzičari našli na zemljištu Nemca, osuđivanog pedofila. Kako je nemački tužilac Hans Kristijan Volters rekao, imaju snažne dokaze da je devojčica, nestala pre 13 godina iz portugalskog letovališta Praja da Luž u Algarveu, mrtva.

-Mi nemamo telo ni njegove delove, ali smo prikupili dovoljno dokaza da je naš osumnjičeni ubio Medlin Meken - rekao je Volters.

Dodao je kako zbog istrage ne sme reći jesu li fotografije, ali i videosnimci koje su našli, povezani s ubistvom. Nije mogao potvrditi je li Brukner zapravo serijski ubica, ali dodao je kako brojni nemački policajci istražuju zločine koji bi se mogli povezati upravo s njim.

Brukner trenutno izdržava kaznu zbog preprodaje droge, a uz to su ga povezali i s dva seksualna napada u Portugalu. Tu je živeo neko vreme u kombiju i napuštenim kućama, a zarađivao je dilujući drogu, provaljivanjem u kuće i kradući benzin. Jedan od svedoka ispričao je kako se preselio u Brunsvik upravo nakon nestanka devojčice gde je kraj vrtića otvorio kiosk sa slatkišima.

U međuvremenu, pojavio se i snimak pedofila nastao svega pet nedelja pre nego što je devojčica nestala.

Snimljen je tokom jednog putovanja, kako se smeje i šali sa još nekoliko ljudi.

-Delovao je kao bilo koji drugi mladić. Bio je veseo i srećan da nas poveze u svom kamperu. nije mu smetalo što mo snimali. Verovatno je znao da nikad ne bismo mogli da posumnjamo kakav užasan čovek je zapravo bio - rekao je jedan od auto-stopera.

#Mala Medlin

#Nestanak

#Pedofil

#snimak