AKTUELNO

Ukoliko je policija pronađe, mogla bi da bude osuđena na 15 godina zatvora.

Kako bi izbegla seks sa bivšim mužem, Andrea Heming ubacila otrov u njegove žitarice i energetsko piće toksinom protiv bubašvaba, prenosi Dejli Telegraf.

Heming se izjasnila krivom pre dve godine pošto je otrovala supruga, tvrdeći da je s njom imao neželjeni polni odnos dok je spavala.

-Nisam želela da iskoristim toliko otrova kako bih ga ubila, već samo da ga sprečim da ne bi imao erekciju - ispričala je policiji 2015. godine.

Policija veruje da je Heming pobegla u američku saveznu državu Nevada noć pre izricanja presude i veruje se da trenutno živi u Meksiku.

Nadležni organi tvrde da je Heming otrovala muža stavljanjem borne kiseline u njegovu hranu i piće, zbog čega je imao dijareju i krvarenje nosa svakog dana u narednih šest meseci.

- Bio sam bolestan duži vremenski period, negde između šest i osam meseci. Imao sam grčeve u stomaku - rekao je Ralf.

Ralf, koji sada živi u Kaliforniji, kaže da je šokiran što njegova bivša supruga još uvek nije uhvaćena. Otkrio je i da se Hemingova nepredvidivo ponašala u prošlosti.

- Otkrila mi je priču iz vremena kada je bila stjuardesa. Imala je putnika za kojeg je tvrdila da je bio nemiran i da mu je stavljala sedative u piće - dodao je.

#Otrov

#Žena

'