AKTUELNO

Naježićete se.

Kristin i Majkl Barnet optuženi su da su napustili devetogodišnju usvojenu ćerku u Lafajetu u Indijani i pobegli u Kanadu.

Međutim, Kristin za Dejli Mejl tvrdi da su zapravo oni žrtve te da je devojčica koju su usvojili zapravo bila 22-godišnja odrasla žena koja je pokušala da ih ubije. Oni su 2010. godine usvojili devojčicu rođenu u Ukrajini imena Natalia Grejs. Tada im je rečeno da devojčica ima šest godina.

Ali, u sledećih godinu dana, tvrdi Kristin, Natalia je pokušala da je gurne na električnu ogradu, sipala joj izbeljivač u kafu te pokušala da ih izbode u snu. Kristin tvrdi da je Natalia imala rečnik odrasle osobe te da je imala i menstruaciju.

- Crtala je crteže u kojima je prikazivala kako želi ubiti porodicu i zakopati nas u dvorištu - tvrdi Kristin.

- Stajala bi noću iznad nas, nismo mogli da spavamo, morali smo da sakrijemo sve oštre predmete. Kad sam je uhvatila da stavlja izbeljivač u moju kafu rekla mi je da pokušava da me otruje - ispričala je Kristin.

- Mediji žele da me prikažu kao zlostavljačicu deteta, ali to nije dete - tvrdi ona.

Odveli su je na pregled gde je psihijatar navodno utvrdio da je reč o osobi starijoj od 14 godina i od suda zatražio izvod iz matične knjige rođenih. Navodno je devojčica i lekaru rekla da je starija.

- Doktori su kod nje dijagnostifikovali psihički poremećaj koji imaju samo odrasli ljudi, nikad nije porasla ni centimetra, iskakala je iz automobila u pokretu, razmazivala krv po ogledalima. Nije imala mlečne zube. Radila je sve što ne možete zamisliti da radi dete - tvrdi.

Sud u Indijani je 2012. godine, tvrdi Kristin, na temelju lekarskih nalaza, zaključio da je Natalia zapravo rođena 1989. godine. Ona i suprug su se tad odselili u Kanadu i ostavili Nataliju u stanu u Lafajetu.

Ali, dokumenti do kojih je došao Dejli Mejl pokazuju da je Natalia zapravo devojčica. Testiranje kome je podvrgnuta 2010. godine pokazalo je da je ona tad imala osam godina, a policija je zaključila da je bila dete kad su je napustili. Takođe, devojčica ima dvarfizam zbog čega se teže i kreće.

- Majkl Barnet je priznao da je Kristin nagovarala devojčicu da govori da je starija nego što jeste - stoji u policijskom izveštaju.

Majkl i Kristin su uhapšeni, ali su pušteni uz kauciju. Pre ovog događaja, Kristin i Majkl bili su "roditelji za primjer", piše Dejli Mejl.

Odgojili su dva dečaka od kojih je jednom s dve godine dijagnostifikovan autizam. On je već s 15 godina studirao fiziku na prestižnom univerzitetu, a s 12 je objavio prvi naučni rad.

#Roditelji

#Usvajanje

'