AKTUELNO

Samo nekoliko minuta posle venčanja, mladi bračni par poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći, a sve je iz drugih kola gledala mladoženjina majka.

Rianan Budrok (20) i Harli Morgan (19) iz Teksasa umrli su pred članovima porodice. Oni su posle sklapanja braka seli u auto i pri izlasku iz ulice u kojoj se nalazila kancelarija matičara naleteli na kamionet.

Majka mladoženja sedela je u automobilu iza njih i sve gledala u šoku. Par je na mestu ostao mrtav. Matičar koji je samo nekoliko minuta ranije proglasio mužem i ženom proglasio ih je mrtvim. Lašona Morgan, mladoženjina majka, rekla je da su njih dvoje zaljubljeni još od srednje škole.

-Moja najgora noćna mora dogodila se pred mojim očima - rekla je.

-Gledala sam moje dete kako umire. Još uvek mi je krv sina na rukama, jer sam pokušala da ga izvučem iz smrskanog auta. Ako imate decu, idite kući i zagrli ih jer ja više nemam svoje dete. Ostala sam bez jedine sreće - plačući priča Lašona.

-Bila mi je najstarija od pet ćerki, bila je lepa, snažna puna života i uvek nasmejana  - sa suzama u očima priča mladina majka Trejsi Burdok. "Bila je dobra duša."

-Jedino što su hteli je da se venčaju i da da započnu svoj život - rekla je mladoženjina majka.

-Njih dvoje su imali toliko snova i želeli su da zasnuju svoju porodicu - dodala je ona.

#Smrt

#Venčanje

'