AKTUELNO

Sve se desilo na balkonu, pred mnogobrojnim turistima koji su sa strahom pratili užasna zbivanja.

Turisti u španskom letovalištu Kosta del Sol šokirani su posmatrali kako na balkonu jedne od zgrada u blzini luke, muškarac nožem preti drugom, dok mu je krv lila po grudima. Brza akcija lokalne policije izbegla je veliku nesreću i uhapsila Srbina, a evo šta je sve prethodilo ovoj drami.

Naime, sve se odigralo u sredu popodne, kada su turisti gledali kako jedan čovek drži drugog na balkonu, preteći mu velikim nožem. Žrtva je bila u donjem vešu, sa povezom na očima, lisicama, dok mu se na grudi slivala krv.

Policija je vrlo brzo stigla na lice mesta i pokušali su da smire napadača iz prizemlja, a zatim su otišli ​​kod njega na sprat.

Sve vreme naoružani mušakrac je pretio nožem, dok se ispred zgrade okupio veliki broj šokiranih prolaznika.

Napadač, njegova supruga i žrtva zajedno su iznajmili apartman. U trenutku dok se na balkonu odvijala drama, žena je uspela da pobegne od pomahnitlog napadača.

Međutim, u saradnji sa policijom, ona se ušunjala nazad kroz prozor i otvorila vrata. Policija je onda ušla unutra i savladala napadača koji se tom prlikom nije opirao.

Žrtva, koja je takođe srpskog porekla, ima rez na glavi koji je saniran sa čak 11 kopči.

Istraga je u toku, a prema prvim informacijama, iza napada se krije ljubomora. Napadač je tada nož bacio na terasu, a imao je i nekoliko mobilnih telefona.

Šokantne scene prestravile su turiste.

- Sve je moglo grozno da se završi. Kada sam video muškarca prekrivenog lica, mislio sam da će da ubije - rekao je Filip Dej, Britanac koji godinama živi u španskoj Esteponi.

Smejao se dok su ga hapsili

Jedna žena, koja radi u tom kraju, kaže da je žrtvu viđala ranije i da se činio "kao da je fin čovek". Za sada se ne zna koliki je stepen njegovih povreda, a nalazi se u bolnici.

- Muškarac sa nožem je izgledao kao manijak, kada ga je policija odvlačila smejao se i namigivao ljudima... Bilo je veoma čudno - rekao je još jedan očevidac.

#Zločin

#Španija

'