AKTUELNO

Osumnjičeni je uhapšen.

Muškarac je prerezao juče vrat drugom muškarcu na balkonu stambene zgrade u španskoj luci Dukesa, navele su lokalne vlasti, prenosi portal theolivepress.es. Policajci su uspeli da spasu život muškarcu, koji je prebačen u bolnicu, napadač je uhapšen, a imena žrtve i počinioca nisu saopštena.

Drama se odigrala pred velikim brojem turista od kojih su neki snimili pokušaj ubistva i čoveka vezanog za ogradu terase, sa peškirom preko lica, dok mu krv lipti niz grudi.

Na balkonu jednog hotela snimljen je čovek obliven krvlju sa povezom preko očiju i prerezanim vratom. Krv mu se slivala niz gole grudi, a pored njega je stajao mušlarac za koga se sumnja da je počinio zločin.

On je vikao na šokirane turiste koji su posmatrali stravičnu scenu ispod balkona. Pozvali su policiju i javili da napadača drži veliki kuhinjski nož pod grlom neidentifikovanom muškarcu.

Jedan policajac je prvo pokušao da smiri napadača, koji je pretio velikim kuhinjskim nožem, da bi ga onda bacio sa terase zajedno sa mobilnim telefonima.

Španski portal hvali akciju organa reda koji su spasili taoca od naoružanog “manijaka”, dok motivi napada nisu poznati.

#Napad

#Nož

#Španija

'