AKTUELNO

Majka tvrdi jedno, avio-kompanija drugo.

Harijet Ozborn (31), majka dvoje dece, izbačena je iz aviona na aerodromu u Malagi zbog, kako tvrdi, svog oblačenja. Naime, ona je nosila potpuno providnu top majicu, bez brusa.

Nakon što se ukrcala u avion, na let iz Malage za London, stjuardesa joj je prišla i rekla joj da je takvo oblačenje neprikladno i nepristojno, pre svega jer je majka u društvu svoje dece, ali i zbog druge dece koja su takođe bila na letu.

Navodno, majka je izbačena sa leta. Ozbornova, inače šminkerka po zanimanju, morala je da prespava na aerodromu u Malagi, a sledećeg dana otputovala je kući.

Foto: Pixabay.com

Avio-kompanija kojom je letela potvrdila je da je Ozbornova izbačena sa leta, ali samo zato što je „remetila putnike i sam let“.

Osramoćena majka rekla je za „The Sun“ da joj ju je stujuardesa izbacila pred svim putnicima i da joj je rukama prekrivala bradavice dok ju je pratila do izlaza.

To je tako seksistički! – rekla je izbačena majka. Ona je dodala da je, nakon upozorenja stjuardese, obukla džemper, ali da je ipak bila izbačena.

Ipak, iz avio-kompanije tvrde ovako: Ozbornova je opomenuta da se ogrne, što nije uradila, a uz to je i napala članove posade, pretila im i bila agresivna.

Pročitajte još: PRVE ŽRTVE TOPLOTNOG TALASA! Visoke temperature izazvale požare! Evo gde je NAJKRITIČNIJE!

#Avion

#Majka

'