AKTUELNO

Na podu kupatila, u svom stanu u Moskvi, pronađena je mrtva Lilija Novakova (26), ili kako su je zvali, najlepši poker igrač u Rusiji.

Ruski mediji preneli su da je Novakova najverovatnije punila telefon u trenutku kada ju je udarila struja.

Kako dodaju, Novakova je bila veoma talentovana za matematiku, posebno za aritmetiku, a imala je i diplomu inženjera koju je stekla na jednom od najboljih ruskih univerziteta.

No, zanimljivo je da nikada nije pristala da radi u nekoj od vodećih industrijskih kompanija, već se opredelila za karijeru profesionalne poker zvezde, a ispostavilo se da je to unosno zanimanje.

View this post on Instagram

Марафон закончен, поэтому и фриролл для моих зрителей в студию!) 🙂 Рум: pokerok Дата: сегодня! Время: 20:00мск Название: liay5 win marathon Пароль: burger Где найти: вкладка турниры, там жмете показывать только фрироллы. Призовой фонд: 100$ ———— Если у вас до сих пор нет акка, и вы хотите попытать удачу и как я выиграть 7000$ в турнире, то тогда вам надо зарегаться по промокоду burger5 в покерном руме www.pokerok.com . Есть мобильный клиент на айфон и андроид. Какие плюхи вам будут? 1. Бонус в виде 30 билетов общей стоимость 11$ без депозита. 2. Рейкбэк за первые пол года до 1000$ 3. Участие в спешал турнирах, где за выбивание меня дают 50$ 4. И другие плюхи. _______ #russia#girl#vsco#vscocam#good#picoftheday#photography#model#selfie#look#liay5#poker#pokerstars#pokerface#покерстарс#покер#сочи#wsop#ept#partypoker #partypokerlive#pokerface#888#eapt#wpt#eapt#ept#eptsochi#casinosochi

A post shared by Liay Novikova PokerPro (@liay5) on

Ona je bila poznata i kao onlajn igrač, ali i igrač u stvarnom životu, a imala je i sopstvene veb kanale za poker, kao i različite kurseve i radionice za početnike. Važila je i za najlepšu i najseksepilniju ženu u svetu pokera.

Lilijini roditelji su se zabrinuli kada se nije javljala ni na mobilni ni na fiksni telefon, pa su zamolili komšiju da proveri šta se dešava, kada je on i pronašao njeno telo na podu kupatila.

- Prilikom prvih provera mrtvog tela mlade žene, primećeni su znaci traumi od strujnog udara - rekli su u ruskim istražnim organima.

Neki izveštaji ističu da je uređaj, a vrlo verovatno je reč o njenom telefonu, bio "neispravan", dok drugi kažu da je preminula usled udarca glavom kada ju je udarila struja.

Obdukcija će biti naknadno održana.

#Moskva

#Smrt

'